EÇÖE Tezli Yüksek Lisans Programımız 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılını Bir Buluşmayla Açtı

22.10.2021

Erken Çocuklukta Özel Eğitim Tezli Yüksek Lisans Programımız 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılını öğrencilerimiz, mezunlarımız ve öğretim üyelerimizin katıldığı bir buluşma ile açtı. Buluşma, pandemi nedeniyle  istenilen sıklıkta yüz yüze görüşemeyen öğrenci, mezun ve öğretim üyelerimiz için tanışma, program ve mezuniyet sonrası kariyer planlaması konularını konuşmak için bir fırsat oluşturdu. Buluşmada öğretim üyelerimiz ve yeni öğrencilerimiz iyi dileklerini, mezunlarımız ise yeni öğrencilerimize önerilerini sundular. Mezunlarımız ve bazı yeni öğrencilerimiz buluşmaya çevrim içi olarak katıldılar.

Bu vesileyle tüm öğrencilerimize yeniden iyi bir dönem diliyor, mezunlarımızı tebrik ediyoruz.